fbpx
  • Home
  • /Event
  • /PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018
PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

SAVE THE DATE

Bila sebut je pasal majlis perkahwinan mesti 1001 perkara nak di ambil kira kan. Bukan boleh amik mudah je. Kalau boleh semua benda nak nampak sempurna. Baik dari segi makanan, khemah / dewan, pelamin, baju pengantin, door gift dan banyak lagi. Tu baru yang basic orang kata. Kalau ikut trend sekarang ni ada yang nak photo booth lah, candy booth lah, guest book lah, Photographer terbaik lah dan macam-macam lagi. Sebab tu bila nak merancang perkahwinan ni bakal pengantin akan amik masa yang lama untuk merancang. Sekurang-kurangnya 6 bulan dari tarikh majlis diadakan. Tu pun dah kira singkat sangat dah masa tu.

Tapi…jangan risau sebab korang boleh selesaikan semua tu di Pameran Pengantin KahwinLah 2018 yang akan datang di Mid Valley. Siapa je yang tak tahu dimana Mid Valley kan!

Pameran Pengantin KahwinLah 2018 ni akan berlangsung pada 9 – 11 November 2018 di Mid Valley Exibition Centre bermula pada pukul 10 pagi sehingga 10 malam sepanjang 3 hari pameran tersebut berlangsung. Pameran Pengantin KahwinaLah 2018 ni merupakan pameran pengantin yang menyediakan perkhidmatan persiapan perkahwinan untuk pengunjung yang bakal berkahwin terutama yang merancang untuk berkahwin pada tahun 2018 dan 2019. Terdapat banyak pakej-pakej perkahwinan yang ditawarkan di sini.

Minmin percaya korang semua mesti still lagi pening nak pilih PHOTOGRAPHER kan??? Miezipro Production akan berada di Pameran KahwinLah bertujuan untuk menyelesaikan masalah-masal Bakal Pengantin semua. “BAYAR SIKIT DAPAT BANYAK”, itu lah kata-kata yang Miezipro selalu tekankan kepada Bakal Pengantin semua.

Bukan setakat album je yang Miezipro Production nak bagi tau! Banyak lagi free gift yang korang akan dapat sekiranya KAMI jadi pilihan korang:

#T-shirt ekslusif Miezipro

#2pcs Bunting Perkahwinan

#Cut Off 50km pertama (cas perjalanan)

#E-Book

#Photobook

#Studio Photoshoot

Dan yang paling utama sekali adalah CABUTAN BERTUAH HONEYMOON akan ditaja oleh Miezipro Production tau! Bukan setakat ditaja, malah akan diberikan PHOTOGRAPHER personal sepanjang honeymoon korang. Photo dan Video akan dirakam sepanjang honeymoon! Wahhhh seronoknya… Rasa macam artis pulak kan. Auchhh. Yess uolss semua artis kami.

PAMERAN PENGANTIN KAHWINLAH 2018

Tempat: Mid Valley Exibition Centre

Tarikh: 9 – 11 November 2018

Masa: 10pagi – 10malam

Booth: 74 & 75

Peringatan untuk semua Bakal Pengantin!!! Jangan menyesal sebab tak datang! Jumpa Miezipro Production Photographer disana nanti okay.

Jumpa disana okay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*