fbpx
HILANGKAN PORI-PORI

HILANGKAN PORI-PORI

ATASI PORI-PORI WAJAH TERBUKA HANYA DENGAN 3 BAHAN MUDAH!

 

Minmin tau korang mesti ramai yang ada masalah pori-pori wajah terbuka luas akibat jerawat kan? Korang tahu tak kalau pori-pori terbuka dengan luas akan menyebabkan muka korang tak sempurna? Lagi teruk kalau korang ada pori-pori macam kulit limau. yukssss.

Liang pori yang terbuka luas boleh menyebabkan kulit wajah korang cepat nampak tua, kusam dan tak bermaya.

Untuk cara yang lebih jimat dan mudah, korang boleh cuba petua yang dikongsikan MINMIN ni tau! Minmin harap pori yang terbuka luas tu akan menjadi semakin kecil dan menjadikan wajah korang lebih gebu gebass. Hihiksss.

Pori terbuka susah nak nampak kulit flawless dan glowing. Kadang-kadang nampak macam kulit muka berlubang. Selalunya terjadi dekat area pipi, dagu dan hidung. Banyak faktor pori terbuka ni slah satunya disebabkan malas cuci kulit muka. Ini punca utama kotoran akan melekat dan tersumbat seterusnya liang roma menjadi lebih besar. Tapi jangan risau, jangan stress, jom ikut #Tipscantikminmin ni. Guna bahan didapur je awak.

 

Bahan : pisang, yogurt dan madu asli.

  1. Haluskan semua bahan dan kacau rata sehingga campur rata.
  2. Sapu masker pada wajah. Fokuskan pada kawasan pori terbuka.
  3. Tunggu sehingga kering dan bilas dengan air bersih.
  4. Lakukan seminggu sekali untuk mendapatkan hasil yang memuaskan dan berkesan.

 

 

 

Ketiga-tiga bahan ini banyak sangat manfaat dan kebaikkan untuk kulit muka. Lepas buat masker ni jangan lupa apply Argan oil n honey bee macam biasa sebelum tidur. Lepas ni boleh la keluar rumah tanpa makeup tebal untuk tutup pori gituwwwww.

 

SELAMAT MENCUBA GUYSS <3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*