fbpx
  • Home
  • /Archive by category ' Event '

Archive For: Event

EXPO KahwinLah 2019

EXPO KahwinLah 2019

KENAPA BAYAR LEBIH UNTUK SATU ALBUM KAHWIN JER ? Uols bakal berkahwin? Dah jumpa Pakej Jurugambar kahwin? Betul ke jumpa pakej harga hampir 2k, tapi dapat hanya SATU Album kahwin je ? Rugi la… uols bayar mahal tapi dari segi kuantiti tidak berbaloi pun.. Sayang je kenangan best-best uols tu terperap dalam pendrive, silap hari ... Read More
PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

SAVE THE DATE Bila sebut je pasal majlis perkahwinan mesti 1001 perkara nak di ambil kira kan. Bukan boleh amik mudah je. Kalau boleh semua benda nak nampak sempurna. Baik dari segi makanan, khemah / dewan, pelamin, baju pengantin, door gift dan banyak lagi. Tu baru yang basic orang kata. Kalau ikut trend sekarang ni ... Read More
Miezipro Open Day 20 & 21 Oktober 2018 !

Miezipro Open Day 20 & 21 Oktober 2018 !

DATANG OPEN DAY MIEZIPRO, PERCUMA STUDIO PHOTOSHOOT ? Macam ARTIS Uols, boleh bergambar di studio !  SERIOUS !! Sesi bergambar di Studio ni sgt ISTIMEWA tau .. bukan senang nak dpt peluang masuk Studio bergambar dgn pasangan tercinta, lebih manis Uols buat sempena majlis kahwin… wow , romantiknye…!  BESTnya… kami beri FREE je sesi ini… ... Read More