fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' bakal pengantin '

Archives

HILANGKAN PORI-PORI

HILANGKAN PORI-PORI

ATASI PORI-PORI WAJAH TERBUKA HANYA DENGAN 3 BAHAN MUDAH!   Minmin tau korang mesti ramai yang ada masalah pori-pori wajah terbuka luas akibat jerawat kan? Korang tahu tak kalau pori-pori terbuka dengan luas akan menyebabkan muka korang tak sempurna? Lagi teruk kalau korang ada pori-pori macam kulit limau. yukssss. Liang pori yang terbuka luas boleh ... Read More
PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

SAVE THE DATE Bila sebut je pasal majlis perkahwinan mesti 1001 perkara nak di ambil kira kan. Bukan boleh amik mudah je. Kalau boleh semua benda nak nampak sempurna. Baik dari segi makanan, khemah / dewan, pelamin, baju pengantin, door gift dan banyak lagi. Tu baru yang basic orang kata. Kalau ikut trend sekarang ni ... Read More
7 PANTANG LARANG UNTUK BAKAL PENGANTIN

7 PANTANG LARANG UNTUK BAKAL PENGANTIN

BANYAK petua orang dulu-dulu yang pelik dan aneh-aneh. Tetapi kalau difikir-fikirkan semula, memang ada betulnya. minmin nak kongsikan 7 petua yang boleh diguna pakai. Tapi jangan lah terlalu taksub sangat yee. Hehe. PETUA 1 Pasangan yang bakal berkahwin dinasihatkan agar JANGAN keluar dengan pasangannya selama 40 hari sebelum tibanya hari diijabkabul. Bukan saja bertujuan untuk ... Read More