fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' jimat '

Archives

Tips Kahwin Murah Tapi Meriah

Tips Kahwin Murah Tapi Meriah

Pernah tak dengar wedding gah macam perkahwinan diraja dan mewah seperti kerabat diraja. Fuhh lain macam perumpamaan minmin ni. Btw guys, apa yang minmin cakap ni serius tau! Wedding dah mewah tapi tak meriah. Emmm sesuatu maknanya tu. Rancang majlis bersejarah dan elakkan lah kos perbelanjaan yang besar. Ikut kemampuan jangan ikut kehendak dan nafsu. ... Read More
YEAR END SALES

YEAR END SALES

PROMOTION YES 2018 Istimewa pada kali ini sebab Miezipro Production membawakan promotion yang sangat menarik! Nak tahu apa yang lagi menarik??? Bagi pasangan yang bakal berkahwin korang tak perlu keluarkan kos yang banyak untuk membayar photographer di majlis perkahwinan korang. Seronok kan??? Bukan itu je tau Bakal Pengantin! Miezipro juga akan bagi free gift yang ... Read More