fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' KahwinLah '

Archives

5 TIP RANCANG KEWANGAN UNTUK PERSIAPAN PERKAHWINAN ANDA

5 TIP RANCANG KEWANGAN UNTUK PERSIAPAN PERKAHWINAN ANDA

Faktor kewangan menjelang pernikahan adalah faktor utama menjadi perhatian para pengantin. Jika tidak diuruskan dengan baik, ianya boleh memberikan tekanan yang serius kepada para pengantin. Berikut kami kongsikan 5 Tips yang anda boleh buat untuk uruskan kewangan menjelang hari pernikahan. 1. Menyediakan dana sebelum dan selepas kahwin Menyediakan dana selepas kahwin juga penting kerana kehidupan ... Read More
EXPO KahwinLah 2019

EXPO KahwinLah 2019

KENAPA BAYAR LEBIH UNTUK SATU ALBUM KAHWIN JER ? Uols bakal berkahwin? Dah jumpa Pakej Jurugambar kahwin? Betul ke jumpa pakej harga hampir 2k, tapi dapat hanya SATU Album kahwin je ? Rugi la… uols bayar mahal tapi dari segi kuantiti tidak berbaloi pun.. Sayang je kenangan best-best uols tu terperap dalam pendrive, silap hari ... Read More
PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

SAVE THE DATE Bila sebut je pasal majlis perkahwinan mesti 1001 perkara nak di ambil kira kan. Bukan boleh amik mudah je. Kalau boleh semua benda nak nampak sempurna. Baik dari segi makanan, khemah / dewan, pelamin, baju pengantin, door gift dan banyak lagi. Tu baru yang basic orang kata. Kalau ikut trend sekarang ni ... Read More