fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' klwedding '

Archives

5 TIPS MENJAGA HUBUNGAN PERTUNANGAN SUPAYA TIDAK TERBABAS

5 TIPS MENJAGA HUBUNGAN PERTUNANGAN SUPAYA TIDAK TERBABAS

Bertunang adalah fasa permulaan sesebuah hubungan sebelum terbinanya ikatan perkahwinan. Namun tidak semua pertunangan itu indah dan bahagia. Normal lah Guys! Lumrah bertunang ada pasang surutnya. Kadang bahagia , kadang derita. Oleh itu , iolss nak share sikit 5 tips untuk menjaga hubungan pertunangan korang supaya tidak terbabas. #1. Jangan terlalu terburu-buruUolls janganlah bincang pasal ... Read More
7 LOKASI HONEYMOON YG MEMBUATKAN POKET KORANG TIDAK TERKOYAK.

7 LOKASI HONEYMOON YG MEMBUATKAN POKET KORANG TIDAK TERKOYAK.

Honeymoon merupakan salah satu saat yang paling bahagia bagi pasangan yang baru mendirikan rumah tangga. Dan lebih seronok kalau pemilihan tempat honeymoon tu adalah tepat. Baru lah menjadi!!! So now minmin nak kongsikan beberapa tempat menarik untuk honeymoon di Malaysia dan luar Malaysia. Paling utama, poket korang takkan kehabisan duit, sebab semua mampu milik. #1. ... Read More
CHECKLIST UNTUK JURUGAMBAR YG WAJIB PENGANTIN TAHU!

CHECKLIST UNTUK JURUGAMBAR YG WAJIB PENGANTIN TAHU!

Walaupun jurugambar tu pro tahap dewa sekalipun, dia tetap manusia yg mudah lupa. So kita sebagai pengantin pun perlu tahu posing-posing dan shots yg korang perlu ada. Kalau tak rugi lah, dah bayar beribu tapi tertinggal satu kenangan. BRIDE is a pengantin perempuan. GROOM is a pengantin lelaki. Before the Wedding Kasut, baju dan Bungan ... Read More