fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' makeup '

Archives

Tips Kahwin Murah Tapi Meriah

Tips Kahwin Murah Tapi Meriah

Pernah tak dengar wedding gah macam perkahwinan diraja dan mewah seperti kerabat diraja. Fuhh lain macam perumpamaan minmin ni. Btw guys, apa yang minmin cakap ni serius tau! Wedding dah mewah tapi tak meriah. Emmm sesuatu maknanya tu. Rancang majlis bersejarah dan elakkan lah kos perbelanjaan yang besar. Ikut kemampuan jangan ikut kehendak dan nafsu. ... Read More
Tips Solekan Pengantin Ketika Siang Dan Malam

Tips Solekan Pengantin Ketika Siang Dan Malam

Semua orang nak nampak cantik sewaktu hari perkahwinan. Solekan yang cantik dan sempurna adalah impian setiap wanita yang bergelar pengantin untuk nampak jelita seperti puteri. Cehwaa. Hehe. Namun, solekkan yang salah dan tidak bertepatan dengan situasi majlis bakal menjadikan korang nampak pelik dan tidak berseri. Kalau korang nak tahu, ada perbezaan tau untuk make up ... Read More
SEWA STUDIO MIEZIPRO PRODUCTION UNTUK KELAS MAKEUP OULSS

SEWA STUDIO MIEZIPRO PRODUCTION UNTUK KELAS MAKEUP OULSS

Berita baik kepada semua juru make up di luar sana, Miezipro Production telah menyediakan kemudahan supaya korang semua boleh meneruskan kerjaya korang tanpas masalah. Miezipro menyadiakan studio untuk memudahkan juru makeup membuat kelas personal make up korang. Kalau sebelum ni belajar ditempat yang sempit, panas dan tak selesa. Sewa lah studio Miezipro Production untuk memudahkan ... Read More
Miezipro Open Day 20 & 21 Oktober 2018 !

Miezipro Open Day 20 & 21 Oktober 2018 !

DATANG OPEN DAY MIEZIPRO, PERCUMA STUDIO PHOTOSHOOT ? Macam ARTIS Uols, boleh bergambar di studio !  SERIOUS !! Sesi bergambar di Studio ni sgt ISTIMEWA tau .. bukan senang nak dpt peluang masuk Studio bergambar dgn pasangan tercinta, lebih manis Uols buat sempena majlis kahwin… wow , romantiknye…!  BESTnya… kami beri FREE je sesi ini… ... Read More
7 PERANGAI BURUK ISTERI YANG MEMBUATKAN SUAMI MENYAMPAH DAN BOSAN.

7 PERANGAI BURUK ISTERI YANG MEMBUATKAN SUAMI MENYAMPAH DAN BOSAN.

Hai uolss… MakNah nak bagi tau sikit la kan dekat korang yang perempuan ni. Sebagai perempuan pun perlu tau jaga imej walaupun dah kawin. Dalam kehidupan berumahtangga ni, seorang suami sangat la memerlukan isterinya sebagai pelengkap hidup dalam mengharungi onak dan duri perjalanan hidup. Wawww. Sejak bila MakNah belajar satera ni? haha. Okay sambung. Kebiasaannya ... Read More
BURUKNYA MAKEUP AKU!! DAH BURUK TAMBAH LAGI BURUK

BURUKNYA MAKEUP AKU!! DAH BURUK TAMBAH LAGI BURUK

Kite selalu pergi kenduri kawin sebab nak tengok pengantin je kan? betul tak.. Makan taknak sangat pun kan. hihihi. Nak tngok dia pakai baju apa, pelamin macam mana and makeup macam mana, tambah-tambah lagi kalau yang kahwin tu kawan korang, mesti habis diteleknya. haha.  Gila bustbody kan tapi kesian jugak dekat pengantin kalau dia punya ... Read More