fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' malayphotographer '

Archives

INI DOA KHAS UNTUK PASANGAN YANG SEDANG BERTUNANG

INI DOA KHAS UNTUK PASANGAN YANG SEDANG BERTUNANG

๐ƒ๐Ž๐€ ๐๐„๐‘๐“๐”๐๐€๐๐†๐€๐ Ya Allah, sumber segala barakah, curahkanlah berkat-Mu atas ikatan pertunangan ini, dan bimbinglah kedua saudara kami ini dalam masa pertunangannya. Semoga mereka mencari kehendakMu dengan hati yang ikhlas dan memperoleh kebaikanMu yang berlimpah. Ya Allah Ya Tuhan Kami, sumber segala cinta kasih, karena ehsan-Mu. Kini mereka memohon rahmatMu memasuki fasa pertunangan dan mempersiapkan ... Read More
PAMERAN PENGANTIN KAHWINJE BY KLPJ WEDDING FAIR 20,21 & 22 SEPTEMBER 2019

PAMERAN PENGANTIN KAHWINJE BY KLPJ WEDDING FAIR 20,21 & 22 SEPTEMBER 2019

#๐€๐“๐“๐„๐๐“๐ˆ๐Ž๐ ๐๐š๐ค๐š๐ฅ ๐๐„๐๐†๐€๐๐“๐ˆ๐ !!! . Tengah cari Jurugambar/Juruvideo Kahwin? Nak Pakej Gambar atau Video Berbaloi? Pening dah sebab whatsapp banyak sangat photographer tapi semua nya tak memuaskan hati. . Haaaaa! ๐’๐€๐•๐„ ๐˜๐Ž๐”๐‘ ๐ƒ๐€๐“๐„ ๐๐Ž๐– ! Sebab apa ?? Miezipro nak ajak korang semua datang ke booth Miezipro untuk dapatkan pakej Photo/Video dengan harga yang tak ... Read More
3 JENIS CINCIN PENGANTIN PERLU TAHU. DARI MERISIK HINGGA KAHWIN

3 JENIS CINCIN PENGANTIN PERLU TAHU. DARI MERISIK HINGGA KAHWIN

Mesti pening nak cari cincin yang macam manakan. Kadang tu sampai cincin kahwin buat hantaran untuk cincin merisik.ย  Alamak !ย  Jom, Miezipro nak share sikit tips untuk korang pilih cincin dengan betul. ย  1.CINCIN MERISIK Ia nya lebih dikenali sebagai cincin rotan. Cincin rotan sesuai untuk merisik. Selalu cincin ini tidak mempunyai batu dan designnya ... Read More
6 TIPS UNTUK KEKALKAN HUBUNGAN BAGI PASANGAN BERCINTA JARAK JAUH

6 TIPS UNTUK KEKALKAN HUBUNGAN BAGI PASANGAN BERCINTA JARAK JAUH

PERCINTAAN JARAK JAUH memang sukar, dan hanya mereka yang pernah menjalaninya yang boleh menggambarkan betapa sukarnya menahan rasa rindu untuk bertemu orang yang kita sayangi. .So, kali ni MIEZIPRO nak share sikit tips untuk kekalkan hubungan bagi Pasangan yg bercinta jarak jauh ni. 1.KENA SELALU BERHUBUNG Sekarang dah banyak medium nak berhubung. Berhubung yang ini kita ... Read More
SELEPAS NIKAH, 4 PERKARA SUAMI PERLU BUAT !

SELEPAS NIKAH, 4 PERKARA SUAMI PERLU BUAT !

Selepas bertungkus-lumus selama berbulan-bulan merancang perkahwinan, pasti anda inginkan semuanya berjalan dengan sempurna. Jika anda pengantin lelaki, anda perlu catit 4 Perkara ini yang anda perlu lakukan selepas akad nikah. ๐Ÿ. ๐’๐Ž๐‹๐€๐“ ๐’๐”๐๐€๐“ ๐’๐„๐‹๐„๐๐€๐’ ๐€๐Š๐€๐ƒ ๐๐ˆ๐Š๐€๐‡-๐‹๐š๐Ÿ๐š๐ณ ๐ง๐ข๐š๐ญ : “Usolli sunnata ba’dan nikahi rak’ataini lillahi Ta’aala”-๐Œ๐š๐ค๐ฌ๐ฎ๐ : ๐‘†๐‘Žโ„Ž๐‘Ž๐‘—๐‘Ž ๐‘Ž๐‘˜๐‘ข ๐‘ ๐‘œ๐‘™๐‘Ž๐‘ก ๐‘ ๐‘ข๐‘›๐‘Ž๐‘ก ๐‘ ๐‘’๐‘ ๐‘ข๐‘‘๐‘Žโ„Ž ๐‘›๐‘–๐‘˜๐‘Žโ„Ž ๐‘‘๐‘ข๐‘Ž ๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘˜๐‘Ž๐‘Ž๐‘ก ๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘›๐‘Ž ... Read More
RAHSIA BULAN KELAHIRAN DARI DATO’ DR. FADHILAH KAMSAH
Siapa sangka, sebenarnya, rahsia tarikh lahir juga mampu mempengaruhi sebahagian besar peribadi seseorang apabila dewasa. Hal itu dibuktikan sendiri dari hasil kajian Datoโ€™ Dr. Fadzilah Kamsah! Siapa yang tidak kenal dengan pakar motivasi ini, kan? Kalau nak tengok korang ni macam mana orang nya, jom kita lihat apakah rahsia tarikh lahir ini: JANUARI  Rajin Dan ... Read More
KHAS UNTUK PEREMPUAN, INI TIPS UNTUK MELAMAR LELAKI KESUKAAN ANDA !

KHAS UNTUK PEREMPUAN, INI TIPS UNTUK MELAMAR LELAKI KESUKAAN ANDA !

Bukanlah suatu yang menjadi kebiasaan dalam masyarakat kita, wanita melamar lelaki untuk dijadikan teman hidup. Masih akan timbul keralatan yang besar pada sebahagian orang jika wanita yang terlebih dahulu mengambil langkah tersebut yang sepatutnya dimulakan oleh lelaki. Wanita yang bertindak begitu akan dianggap sebagai rendah sahamnya, kurang sifat malu dan sebagainya. Kalau bercakap mengenai ini, ... Read More
5 TIPS MOVE ON DARI BEKAS KEKASIH

5 TIPS MOVE ON DARI BEKAS KEKASIH

1.JANGAN BUKA RADIOPerasan tak setiap kali tengah sedih tengah berduka, asyik keluar lagu-lagu sedih kan ? Pernah tak perasan? hihi. So, buat masa ni jangan buka radio dalam sebulan dua, dengar je lagu di Youtube. Dan dengar lagu-lagu yang rock yang enjoy sikit supaya korang tak melayan perasaan sedih sangat. 2.GAMBARSemestinya kalau masa bercinta, gambar ... Read More
7 TIPS PERSEDIAAN SEBELUM MELANGSUNGKAN PERKAHWINAN

7 TIPS PERSEDIAAN SEBELUM MELANGSUNGKAN PERKAHWINAN

1.PILIH TARIKH First thing first benda yang paling wajib buat adalah pilih dahulu tarikh majlis perkahwinan korang. Jadi, korang boleh pergi ke next level iaitu booking dewan ke catering ke . 2.HADIRI KURSUS KAHWINUntuk yang muslim, hadiri kursus kahwin sangat penting ye. Kalau tak pergi korang sampai bila-bila tak dapat kahwin sebab sijil kahwin tok ... Read More