fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' murah '

Archives

Tips Kahwin Murah Tapi Meriah

Tips Kahwin Murah Tapi Meriah

Pernah tak dengar wedding gah macam perkahwinan diraja dan mewah seperti kerabat diraja. Fuhh lain macam perumpamaan minmin ni. Btw guys, apa yang minmin cakap ni serius tau! Wedding dah mewah tapi tak meriah. Emmm sesuatu maknanya tu. Rancang majlis bersejarah dan elakkan lah kos perbelanjaan yang besar. Ikut kemampuan jangan ikut kehendak dan nafsu. ... Read More
NEW YEAR PROMOTION PHOTOGRAPHER

NEW YEAR PROMOTION PHOTOGRAPHER

ALAMAK !! Budgetnya ciput nak hire photographer ? Jenuh dah cari photographer bajet tp masih x jumpa2.? Kalau ada x konfident la plak nak hire? Jangan runsing-runsing korang , Miezipro kan ada ! Lagi pun dah lama korang kenal Miezipro. Tentu tiada rasa was-was lagi kan ? … Inila waktu yg terbaik utk korang tempah Miezipro ... Read More
YEAR END SALES

YEAR END SALES

PROMOTION YES 2018 Istimewa pada kali ini sebab Miezipro Production membawakan promotion yang sangat menarik! Nak tahu apa yang lagi menarik??? Bagi pasangan yang bakal berkahwin korang tak perlu keluarkan kos yang banyak untuk membayar photographer di majlis perkahwinan korang. Seronok kan??? Bukan itu je tau Bakal Pengantin! Miezipro juga akan bagi free gift yang ... Read More
Miezipro Open Day 20 & 21 Oktober 2018 !

Miezipro Open Day 20 & 21 Oktober 2018 !

DATANG OPEN DAY MIEZIPRO, PERCUMA STUDIO PHOTOSHOOT ? Macam ARTIS Uols, boleh bergambar di studio !  SERIOUS !! Sesi bergambar di Studio ni sgt ISTIMEWA tau .. bukan senang nak dpt peluang masuk Studio bergambar dgn pasangan tercinta, lebih manis Uols buat sempena majlis kahwin… wow , romantiknye…!  BESTnya… kami beri FREE je sesi ini… ... Read More
PERLU KE PHOTOGRAPHER UNTUK WEDDING?

PERLU KE PHOTOGRAPHER UNTUK WEDDING?

Stresss, Stresss, Stresss, Stress Stress,Stress, Stress Stress, Stress Stress!   Masa MakNah pi wedding best friends MakNah, saje la MakNah duduk satu meja dngn kakak pengantin sbb nak borak, Yelah MakNah kan always alone. huhu. Dalam borak2 tu dia ada sentuh pasal PHOTOGRAPHER 🙂 dia bising sbb adiknya amik pakej kahwin sampai beribu2, membazir katanya!! Dia ... Read More