fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' Studio Photoshoot '

Archives

NEW YEAR PROMOTION PHOTOGRAPHER

NEW YEAR PROMOTION PHOTOGRAPHER

ALAMAK !! Budgetnya ciput nak hire photographer ? Jenuh dah cari photographer bajet tp masih x jumpa2.? Kalau ada x konfident la plak nak hire? Jangan runsing-runsing korang , Miezipro kan ada ! Lagi pun dah lama korang kenal Miezipro. Tentu tiada rasa was-was lagi kan ? … Inila waktu yg terbaik utk korang tempah Miezipro ... Read More
PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

SAVE THE DATE Bila sebut je pasal majlis perkahwinan mesti 1001 perkara nak di ambil kira kan. Bukan boleh amik mudah je. Kalau boleh semua benda nak nampak sempurna. Baik dari segi makanan, khemah / dewan, pelamin, baju pengantin, door gift dan banyak lagi. Tu baru yang basic orang kata. Kalau ikut trend sekarang ni ... Read More