fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' tips '

Archives

Tips Kahwin Murah Tapi Meriah

Tips Kahwin Murah Tapi Meriah

Pernah tak dengar wedding gah macam perkahwinan diraja dan mewah seperti kerabat diraja. Fuhh lain macam perumpamaan minmin ni. Btw guys, apa yang minmin cakap ni serius tau! Wedding dah mewah tapi tak meriah. Emmm sesuatu maknanya tu. Rancang majlis bersejarah dan elakkan lah kos perbelanjaan yang besar. Ikut kemampuan jangan ikut kehendak dan nafsu. ... Read More
BURUKNYA MAKEUP AKU!! DAH BURUK TAMBAH LAGI BURUK

BURUKNYA MAKEUP AKU!! DAH BURUK TAMBAH LAGI BURUK

Kite selalu pergi kenduri kawin sebab nak tengok pengantin je kan? betul tak.. Makan taknak sangat pun kan. hihihi. Nak tngok dia pakai baju apa, pelamin macam mana and makeup macam mana, tambah-tambah lagi kalau yang kahwin tu kawan korang, mesti habis diteleknya. haha.  Gila bustbody kan tapi kesian jugak dekat pengantin kalau dia punya ... Read More
5 TIPS MEMILIH BAJU PENGANTIN

5 TIPS MEMILIH BAJU PENGANTIN

                        Pemilihan busana yang baik menjadi keinginan setiap pengantin. Baju pengantin perlulah bersesuaian dengan citarasa, harga dan jenis kain yang selesa. Melalui perbualan admin dengan rakan-rakan, admin ada juga bertanya apa yang selalu mereka tunggu-tunggukan kalau pergi majlis kahwin. Antara jawapan yang admin dapat ... Read More