fbpx
  • Home
  • /Posts Tagged ' transportation '

Archives

PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

PAMERAN PENGANTIN -KAHWINLAH-2018

SAVE THE DATE Bila sebut je pasal majlis perkahwinan mesti 1001 perkara nak di ambil kira kan. Bukan boleh amik mudah je. Kalau boleh semua benda nak nampak sempurna. Baik dari segi makanan, khemah / dewan, pelamin, baju pengantin, door gift dan banyak lagi. Tu baru yang basic orang kata. Kalau ikut trend sekarang ni ... Read More
Miezipro Open Day 20 & 21 Oktober 2018 !

Miezipro Open Day 20 & 21 Oktober 2018 !

DATANG OPEN DAY MIEZIPRO, PERCUMA STUDIO PHOTOSHOOT ? Macam ARTIS Uols, boleh bergambar di studio !  SERIOUS !! Sesi bergambar di Studio ni sgt ISTIMEWA tau .. bukan senang nak dpt peluang masuk Studio bergambar dgn pasangan tercinta, lebih manis Uols buat sempena majlis kahwin… wow , romantiknye…!  BESTnya… kami beri FREE je sesi ini… ... Read More